Menu

Cabal Online

Cabal Online

Cabal Online ‘da aynı ırkın iki kolunun kendi arasındaki savaşlarıdır. Cabal Online oyununda toplamda 3 ana savaşçı ve 3 yardımcı savaşçı olmak üzere toplamda seçilebilecek 6 farklı savaşçıdan birini seçip, geliştirip yeni seviyelerde yeni özellikleri çıkartıp, verilen görevleri yerine getirme suretiyle ilerleyen seviyeleriniz deki seçimlerinizin aslında nasıl bir savaşçı yaratmak istemenizle başlamaktadır.

Cabal Online oyun karakteri elle çizilmiş anime havası yaratan karakterlerdir. Cabal Online ‘da çeşitli silahlar ve görkemli zırhlar bulunmaktadır. Yağmur, kar ve rüzgar gibi değişken hava koşullarıyla mükemmel bir oyun sizleri bekliyor.

Oyuna giriş yaptıktan, karakter oluşturduktan sonra kasabadaki tüccarlarla tanışmanız, kasabalar arası yolculuk yapmanız, belirlenen sayılardaki yaratıkları öldürerek görevleri tamamlamanız gerekiyor. Seviyeleriniz arttıkça yeni mekanlar ve çok daha zor görevlerle karşı karşıya geliyorsunuz. Bir yandan görevleri tamamlarken diğer yandan seçtiğiniz sınıfa bağımlı olarak karakterlerinizi geliştirmeniz ve yeteneklerini güçlendirmeniz gerekiyor.

Cabal Online ‘ da 6 farklı karakter sınıfı vardır. Bu kahramanlar büyük göç öncesinden itibaren varlığını koruyan Blader, Warrior ve Wizard, Büyük göçten sonra Cora Teknolojisiye birlikte gelen Force Archer, Force Shielder ve Force Blader ‘dır.

Cabal Online Karakter Analizleri

Blader: Hafif bir zırha sahip olan bu karakterin iki elinde de kılıçlar bulunmaktadır. Zırhı yüzünden savunması pek kuvvetli olmasa da atik hareketleri ve savaşma teknikleriyle çok yönlü bir savaşçıdır.

Warrior: Savunma yönleri çok kuvvetli olan bu savaşçılar oyunda tank görevi görürler. Fiziksel güçlere dayalı savaşırlar. Seviyeler ilerledikçe gizli yetenekleri oluşur ve bu yetenekler kullanıldığı taktirde Berserker Warrior olurlar.

Wizard: Fiziksel güce ve çevikliğe sahip olmayan bu karakterler düşmana belli bir uzaklıktan büyü gücü kullanarak saldırırlar. Hafif zırhlar kullanırlar. Bu yüzden yakın mesafeden alacakları saldıdırılar, onlar için ölümcül olabilir.

Force Archer: Ok ve yay kullanarak uzun mesafeden düşmana saldırırlar. Saldırmak için rakibine yaklaşması gerekmediğinden zırhları çok hafif ya da ağır değildir. Aynı sebepten çok hızlı olmalarına da gerek yoktur. Seviyeler ilerledikçe ve yetenekleri güçlendirildikçe uzak mesafeden tek bir atışları bile ölümcül olabilir.

Force Blader: Tek bir hamlede düşmanını öldürebilen bu sınıf, aynı anda hem kılıç hem de büyü kullanabilir. Ağır zırh giymedikleri için savunmaları oldukça düşüktür. Fakat düşmanını bir anda öldürebilme yeteneğiyle bu açığı kapatır.

Force Shielder: En ağır zırhları giyebilen bu karakter sınıfının savunması oldukça güçlüdür. Bir elinde silah, diğer elinde ise kalkan bulunmaktadır. Fiziksel güçleri, savunmaları ve saldırıları oldukça kuvvetlidir.

Hemen İndir

Yorum yok

Bir cevap yazın

 

Facebook

IMPERIA ONLINE