Menu

Block N Load

Block N Load

Oyun, Jagex tarafından piyasaya sürülmüş 5 oyuncunun 5 oyuncuya karşı savaştığı FPS arena sistemi ile yapılmıştır ve Block N Load oyununda, oyuncular üstlerini küpleri dizerek kuvvetlendirirken bir yandan da rakiplerinin üstlerini yok etmeye çalışırlar. Oyunda yaratıcı bir şekilde küplerden inşa et, küpleri taktiksel olarak kullan ve uzak mesafeden hasar verebileceğin karakterleri seç, takım arkadaşlarınla birlikte çalış ve maçı kazan.

Block N Load stratejik bir FPS oyunudur, ve oyun haritası tamamen küplerden inşa edilmiştir. Rakip takımın üstünü yok edebilen takım, oyunu kazanır. Oyuncuların takımını oluştururken çeşitli karakter seçenekleri ile kendi yeteneklerini birleştirerek, oynanış biçimlerini defansif veya agresif olarak belirleyebilirler. Zırhlarla donan küp oyuncular iyi bir taktik seçtiklerinde kazanmaya bir adım daha yaklaşmış olurlar. Her oyun inşa etmek ile başlar, oyuncular kendi üstlerini küpleri kullanarak dış hasarlardan korumak için duvarlar ve rakip takım için tuzaklar dizerler. Yere gizlenen bombalar, taretler ve mayınlar bu tuzakların başlıcalarıdır. Rakip takıma suikast düzenlemek isteyen oyuncular, yeri kazarak rakip takımın üssüne dek ilerleyebilirler. Seçtiğiniz karakteri ödüller sayesinde dilediğiniz gibi kişiselleştirebilir, özelliklerini kendi oynama stilinize göre düzenleyebilir veya geliştirebilirsiniz. Takım maçları yoğun ve hızlı geçmekte, taktiksel takım çalışmaları ise zafere ulaşmanın tek yoludur.

Oyunun Anahtar Özellikleri :

  • Çoklu Kahraman Seçeneği – Oyuncuların seçebileceği pek çok karakter seçeneği vardır, sinsi birer ninja olup savaştan uzak kalsanız bile rakip takımın oyuncularına farkettirmeden yaklaşabilir veya büyük oyun avcuları olarak savaşın ön safhalarında yer alarak rakiplerinizle yüzleşebilirsiniz. Block N Load oyununda seçim tamamen sizin oynayış stratejinize kalmış
  • Taktiksel Savaşlar – Duvarlar, küp tuzaklar, zıplayan küpler, havanlar ve daha fazla seçenek ile üssünü koru.
  • Sert FPS Oyunu – Rakip takımı haçınızın üstüne dizin, onları patlamalarla tuzağa düşürün veya kişisel silahlarınızla birebir kanlı dövüşlerle yenin.
  • Kişisel Ödüller-  Oyun oynadığınız süre boyunca altın kazanın ve onları kahramanlarınızın yeteneklerini ve istatistiklerini geliştirmek için kullanın.
  • Yıkılabilir Çevre-  Haritalar küplerden yapılmıştır ve oyuncular bu küpleri yok edilebilir, daha kullanışlı hale getirmek için modifiye edilebilir veya yeniden boyutlandırılabilirler.
Hemen İndir

Yorum yok

Bir cevap yazın

 

Facebook

IMPERIA ONLINE